Publicaties

We doen onderzoek en schrijven over onderwerpen die ons inspireren en relevant zijn voor ons vakgebied. Voorbeelden daarvan zijn de jaarlijkse Gids Content Management Systemen en de Webredactie Monitor. In onze reeks ‘Scoren met’ vind je praktische boekjes over onderwerpen op het gebied van online communicatie en marketing

 • In de vierde editie van de Webredactie Monitor presenteert Entopic de resultaten van een uitgebreid onderzoek onder ruim 400 webredacteuren, tekstschrijvers en online communicatiespecialisten.

  Je kunt de PDF gratis downloaden.

  meer informatie [>]
 • In de Intranet Monitor 2014 presenteert Entopic de resultaten van het onderzoek naar het gebruik, de waardering en de toekomstplannen rond intranet binnen Nederlandse organisaties.

  Je kunt de ePub of PDF gratis downloaden

  meer informatie [>]
 • In de webredactie Monitor 2014 presenteren we de resultaten van een landelijke enquête onder ruim duizend Nederlandse webredacteuren, tekstschrijvers en online communicatiespecialisten.

  Je kunt de ePub of PDF gratis downloaden

  meer informatie [>]
 • Deze geheel vernieuwde editie geeft een actueel overzicht van de standaard content management systemen in Nederland. De werking en eigenschappen komen aan bod, evenals de implementatie en de consequenties voor de organisatie.

  € 24,95

  meer informatie [>]
 • In deze populaire publicatie leer je stapsgewijs hoe je Facebook effectief inzet voor marketing en communicatie. We bespreken we alle belangrijke mogelijkheden van content marketing en advertising in Facebook.

  € 14,95

  Lees meer en bestel [>]
 • In tien jaar tijd is het beroep van online marketeer uitgegroeid tot een veelzijdige functie. Maar wat zijn nu precies de werkzaamheden van een online marketeer? Hoeveel verdient hij? Wat voor opleiding heeft hij?

  € 14,95 incl. btw en verzendkosten (België: + € 6,- verzendkosten)

  meer informatie [>]
 • Leer stap voor stap alles wat je moet weten over Google Analytics. Aan de hand van overzichtelijke schermvoorbeelden zet je in een snel tempo Google Analytics op voor je website, leer je wat je kunt meten en hoe je rapportages maakt.

  € 14,95

  meer informatie [>]