Publicaties

We doen onderzoek en schrijven over onderwerpen die ons inspireren en relevant zijn voor ons vakgebied. Voorbeelden daarvan zijn de jaarlijkse Gids Content Management Systemen en de Webredactie Monitor. In onze reeks ‘Scoren met’ vind je praktische boekjes over onderwerpen op het gebied van online communicatie en marketing

 • WebredMonitor2015_2

  In de vierde editie van de Webredactie Monitor presenteert Entopic de resultaten van een uitgebreid onderzoek onder ruim 400 webredacteuren, tekstschrijvers en online communicatiespecialisten.

  Je kunt de PDF gratis downloaden.

  meer informatie [>]
 • scorenmetcontentmarketing_g

  Scoren met Content Marketing laat je kennismaken met een wereld van nieuwe marketing gebaseerd op het delen van waardevolle informatie met je huidige en toekomstige klanten.

  € 24,95

  Lees meer en bestel [>]
 • intranetmonitor2

  In de Intranet Monitor 2014 presenteert Entopic de resultaten van het onderzoek naar het gebruik, de waardering en de toekomstplannen rond intranet binnen Nederlandse organisaties.

  Je kunt de ePub of PDF gratis downloaden

  meer informatie [>]
 • webredmon_2

  In de webredactie Monitor 2014 presenteren we de resultaten van een landelijke enquête onder ruim duizend Nederlandse webredacteuren, tekstschrijvers en online communicatiespecialisten.

  Je kunt de ePub of PDF gratis downloaden

  meer informatie [>]
 • gidscms

  Deze geheel vernieuwde editie geeft een actueel overzicht van de standaard content management systemen in Nederland. De werking en eigenschappen komen aan bod, evenals de implementatie en de consequenties voor de organisatie.

  € 24,95

  meer informatie [>]
 • scorenmetfb2014

  In deze populaire publicatie leer je stapsgewijs hoe je Facebook effectief inzet voor marketing en communicatie. We bespreken we alle belangrijke mogelijkheden van content marketing en advertising in Facebook.

  € 14,95

  Lees meer en bestel [>]
 • onlinemarketingmonitor

  In tien jaar tijd is het beroep van online marketeer uitgegroeid tot een veelzijdige functie. Maar wat zijn nu precies de werkzaamheden van een online marketeer? Hoeveel verdient hij? Wat voor opleiding heeft hij?

  € 14,95 incl. btw en verzendkosten (België: + € 6,- verzendkosten)

  meer informatie [>]
 • scorenmetgoogleanalytics

  Leer stap voor stap alles wat je moet weten over Google Analytics. Aan de hand van overzichtelijke schermvoorbeelden zet je in een snel tempo Google Analytics op voor je website, leer je wat je kunt meten en hoe je rapportages maakt.

  € 14,95

  meer informatie [>]